BESKYTTELSE AF VINDUER

Safetydrape ® er et patenteret gardin system designet til at opsamle flyvende glasskår og fragmenter forårsaget af en bombe . Produktet beskytter liv ved ventilering af de intense blast belastninger , mens den sikkert fanger de dødbringende flyvende projektiler .

Safetydrape ® er også et brandhæmmende produkt , der opfylder alle NFPA brandkrav for vindues belægninger i kommercielle bygninger.

Safetydrape ®-systemet omfatter gardin , forankring og en trug , der er anbragt på karmen af vinduet til at holde det ekstra længde gardin som er nødvendigt for at systemet fungerer.

Gardinerne er forankret i toppen af vinduet, mens det resterende er u-forankret på bundkarmen .

Ved trykket fra et blast folder gardinet sig ud fra truget, for at oprette en konvolut , der fanger flyvende fragmenter . Når eksplosionen og trykket forsvinder , falder gardinet ,glasskår og fragmenter på gulvet i bunden af ​​vinduet.

Safetydrape ® har været udsat for en lang række tests med ANFO , C4 og dynamit sprængladninger . Disse tests blev udført på adskillige afstande, med forskellige glastyper og størrelser sprængladninger for at validere grænserne for produktet.

 

Kontakt os venligst for mere information om Safetydrape ®