Efterspørgslen efter LINE -X Spray On van bedliners og andre beskyttende belægninger er hastigt ekspanderende i hele verden.

Vi har imidlertid et problem. Vi har simpelthen ikke har nok forhandlere etableret for at dække efterspørgslen.

Mens vi nu har over 500 forhandlere over hele verden hjælper med at løse dette problem, vi i øjeblikket har brug for forhandlere i Skandinavien, Færøerne, Grønland og Island.

Vores behov for forhandlere er en ideel mulighed for dig til at starte en LINE-X virksomhed i dit område til at dække denne efterspørgsel.

Ved at starte en LINE -X forhandler eller tilføje LINE -X til din nuværende forretning, involverer du dig selv ind i en multi-milliard industri inden for beskyttende belægninger.

Vi er på udkig efter de rigtige folk til at bygge et solidt fundament af succesfulde virksomheder. Du skal være villig til at tage udfordringen op og vi er dedikeret til at give dig den uddannelse, teknisk og produkt support, som vil hjælpe dig med at blive en ekspert på området.

Hvis du sammenligner LINE -X til andre leverandører, bør du være opmærksom på at LINE -X er en komplet løsning af avancerede produkter, coatinganlæg og support.

Vi leverer en totalløsning til vores forhandlere.

I USA er LINE -X blevet bedømt af Entrepreneur Magazine som en “top 500 Franchise ” to år i træk . Senest er LINE -X blev navngivet af Entrepreneur som en af ​​de ” 50 bedste nye franchises “, og en af ​​de ” 50 hurtigst voksende franchises. ”

 

Hvis du ønsker mere information du klikke på KONTAKT LINE -X i øverste højre hjørne.

 

linexshop