Contact

 

Graco

                

LINE -X Scandinavia er et godkendt servicecenter og leverandør af Graco Reactor Spray anlæg.

Vi har specialiseret os i Graco Reactor systemerne, LINE -X er i stand til at tilbyde et komplet og omfattende ” Turn Key ” løsning inden for alle dine Fast-Set coating krav.

Vores fuldt kvalificerede tekniske personale er til din rådighed. Efter at have gennemgået intensiv træning på Gracos verdensomspændende hovedkvarter i Minneapolis USA er vi i en god position til at hjælpe med din forespørgsel .

Vores one-stop service omfatter rådgivning om ; hvilken maskine er den bedste til jer/dig , installation og opsætning af anlæg, uddannelse, reservedele og teknisk support komplet med al den kemi , der kræves for anvendelse af LINE-X PU-belægninger

Hvis du overvejer at investere i flerkomponent malings udstyr , enten som en add-on til en eksisterende virksomhed eller som en ny start af en virksomhed.

LINE -X tilbyder en bred vifte af pakker fra basisudstyr, til et komplet setup med coatinganlæg og sprøjtekabine ( hvis påkrævet).

Vi kan skræddersy en pakke der passer til dit behov og vi tilbyder også undervisning i grundlæggende vedligeholdelse af udstyr, samt påføringsteknikker.

Som standard tilbyder vi GRATIS løbende teknisk support til alle vores LINE-X forhandlere.

For mere information kontakt LINE -X.