Opdriftsblokke til Båd og badebroer

 

Problem

Ubeskyttet EPS skum (flamingo) har en negativ indflydelse på miljøet og dyrelivet . EPS kan nemt blive beskadiget af  fysiske påvirkninger, sollys og kemikalier.

Gnavere og andre skabninger udnytter EPS skummen som rede , og dette nedbryder styrken  kraftigt . EPS kan også absorbere vand over tid og dette gør bådebroer tungere og giver mindre opdrift .

Uindkapslet EPS er nu forbudt i mange lande og oprydningsarbejde af vandområder har vist, at en stor procentdel af det indsamlede skrald er ofte EPS skum.  Ved en nylig oprydning af en sø konstaterede man , at afbrækkede skum stykker var mindst 90% af de 170 tons affald  der blev indsamlet.

 

løsning

Ved at vælge LINE -X belægningen på  EPS giver det en mangesidet løsning på de miljø-og vedligeholdelse problemer som man oplever med ubeskyttet EPS . Den direkte indkapsling betyder at der ikke findes hulrum der kan indeholde vand og reducere opdriften.

opdriftsblokkene kan konstrueres i enhver størrelse eller form og LINE -X giver en problemfri ensartet overflade. LINE -X giver også slid /slagstyrke og kemisk resistens og assisterer ikke organisk begroning.

 

resultat

De LINE -X indkapslede EPS opdriftsblokke har været på plads året rundt , i over tre år og kunden har ikke oplevet nogen problemer eller bekymringer med løsningen siden installationen.