LINE -X tørrer på kun 5 til 10 sekunder

I modsætning til andre coatings  er en LINE -X ® behandling professionelt påført med et specialanlæg med højttryk og højetemperaturer. coatingen hæfter omgående til overfladen den bliver påført.

LINE-X er et 2 komponent polyurethan elastomer -system,  og fungerer ved at blande lige dele af et “A” -komponent , eller hærder , og en ” B “-komponent , eller harpiks. Ved hjælp af særligt udstyr, blandes de 2 væsker sammen lige uden for spidsen af ​​pistolen . Når de to dele kombineres korrekt , er resultatet en polyurethan elastomer der er robust, slidstærk  med beskyttende egenskaber .

Påfør LINE-X til dine produkter inhouse. Vi leverer et komplet løsning bestående af et sprøjteanlæg, materialer, uddannelse, installation og løbende support.

autoriserede forhandlere af GRACO coating systemer og kan supportere jeres virksomhed med både viden om LINE-X coatings, påføringssystem, men også løbende teknisksupport. Vi leverer en one-stop løsning til jeres coating behov.

For mere information eller en demonstration af, hvordan LINE-X kan integreres i din fremstillingsproces, bedes du kontakte os: